DIRK POEL is geen onbekende voor de regelmatige bezoekers van Den Beulebak. Enkele jaren geleden speelde hij hier een zolderkamerconcert en de voorbije jaren heeft hij vaak deelgenomen aan de Dooiezangersavonden en aan de In de Geest van Wannes-matinees. Hij studeerde aan de jazzstudio en speelt verschillende stijlen en genres : klassieke jazz, ragtime, blues, klezmer, kleinkunst, folk… Hij doet dit zowel solo, in duo (onder andere met Remco Van Damme) of in trio (Demi Sec). Op onze vraag brengt hij op 15 oktober 2 muzikale vrienden mee.
LUDO ‘LAZY LEW’ BECKERS die verschillende mondharmonica’s bespeelt en ook af en toe zingt maakte destijds deel uit van een aantal bluesbands, zoals The Zoots en The Sultans. Nadien figureerde ‘Lazy Lew’ bij Medford Slim Band en Riddin’ & Bones, en trok bovendien op met Calvin Jackson in de studio en op het podium. Al heel wat jaren treedt hij geregeld samen op met Dirk Poel (ook in Den Beulebak) en samen leverden ze onlangs een prachtige CD af : ‘Blood Red Moon’.

LOWIE ANDERS is een andere muzikale vriend van Dirk Poel. Ook hij heeft in het verleden al een zolderconcert verzorgd in Den Beulebak en verleende mooie bijdrages aan de Dooiezangers- en Wannesavonden. Zijn repertoire bestaat vooral uit kleinkunstnummers, die hij soms een beetje ‘verantwerpst’.

VVK 8€ KASSA 12€
DEUREN 19u15 – OPTREDEN 20u
RESERVEREN via mail (rudy.sturm@proximus.be)
+ 8€ p.p. over te schrijven op het rekeningnummer van Folk in 't Stad (BE94 973083864214) met vermelding DIRK POEL + je naam of namen.

Den Beulebak Sint-Nicolaasplaats 10 Antwerpen