Jokke Schreurs Septet

We zijn blij u te kunnen uitnodigen voor het exclusieve release-concert van de tweede CD van het Wannes in Jazz-project, op 3 december in het cultureel centrum Riches Claires in Brussel, om 20.15u.

De CD heet "Standards", omdat we net dat beogen met dit project: laten horen dat de onderbelichte muziek van Wannes Van de Velde een eigen leven kan leiden, echt sterk is om bewerkt te worden in andere muziekgenres.
Dat tonen u de 7 rasmuzikanten die in septetbezetting deze arrangementen opgenomen hebben:
Jokke Schreurs (gitaar)die het initiatief voor dit project genomen heeft,
Bart Van Caenegem (piano)die zich inschrijft om Alano Gruarin te vervangen,
Frank Vaganée (sax en fluit),
Jos Machtel(bass),
Luc Vanden Bosch (drums en percussie),
Nabou Claerhout (trombone),
en ? (trompet en bugel) ter vervanging van Sam Vloemans, die van in het begin aan het project meegewerkt heeft, maar die dag verhinderd is.

Wij bieden u dus een verrassende halve bigband aan, die u veelzijdig uitgewerkte arrangementen brengt van herkenbare melodieën van Wannes, met sterke geïntegreerde solo's van topmuzikanten van de Belgische jazz-scene. Na het concert houden we de bar van het centrum open om na te praten met de muzikanten.

De toegangsprijs is 15 euro, en u kan reserveren via lvansant61@hotmail.com.
Uw plaats zal gegarandeerd zijn na overschrijving op rekening
BE52 9733 7163 3609 van vzw BILO (met vermelding van uw naam).

Adres Riches Claires: Rijkeklarenstraat 24 , hartje Brussel, gemakkelijk bereikbaar vanuit Centraal Station, en met de parkings van de Boulevard in de buurt.