Live streaming op maandag 24 mei om 20u  ism. bas-bariton Wilfried Van den Brande. "Wannes, een barokke fantasie", muziek van Wannes Van De Velde, in combinatie met Ierse folkmuziek, en dit alles in een barok kleedje!

Ons eerste streaming concert vanuit onze nieuwe studio Kattenberg Lab vorige maand was een groot succes. We bereikten er een wereldwijd publiek mee van maar liefst 550 luisteraars!
Mocht u dit eerste concert gemist hebben, kan u het alsnog beluisteren via deze link. Het youtube kanaal www.youtube.com/geertvangele is de verzamelplaats voor deze streams. De streams zijn gratis te beluisteren.

Deze maand staan er nog 2 gepland.

Het eerstvolgende komt eraan volgende maandag 24 mei om 20:00u, en wel via deze link.

Sospiri Ardenti brengt Wannes: een barokke fantasie. Een uniek programma met muziek van Wannes Van de Velde, in combinatie met Ierse Folkmuziek.

Wilfried Van den Brande, geboren Antwerpenaar, brengt de Wannes-liederen, en Ellen Delahanty, van Iers-Amerikaanse afkomst neemt de Ierse folksongs voor haar rekening. Het geheel krijgt een barok kleedje in een arrangement van het ensemble. Het concert wordt gestreamd vanuit het schooltje van de St.-Pauluskerk te Antwerpen.
Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap.
Link website Sospiri Ardenti

Het programma vermeldt volgende songs:

Pieter Breughel in Brussel
Mijn Mansarde
Flower of Magherally
Lied van de Lange Wapper
Stadscoupletten
Blackwaterside
Bitter Zeemanslied
Tussen de duiven van't groen kerkhof
The trees they do grow high
William Bloat
Oorlogsgeleerden – Masters of war
Ik wil deze nacht in de straten verdwalen

Hopelijk kan u mee genieten van dit uitzonderlijke programma!
Graag tot dan!
Muzikale groeten, 
Geert