Dwarsliggers

  Concert in de Roma in 2010

  Avlaskani cuneli
  In de grond - wannes Van de Velde
  La belle gigue
  Long journey home
  Il
  Abril 74
  Voglio una casa
  Txoria txori
  Lo meu pais
  La conduite
  In geto
  L'Homme de la Mancha
  Antzinako bihotz
  Routinelle
  Paddy's lament
  La guerra que vendra
  Madan

  Ja, wij zijn dwarsliggers.
  Wij willen tegenwerken. Tegen de gekte van alledag zullen we obstakels opwerpen. Wie het leven alleen maar leuk wil vinden zullen we blijven ergeren. Want we blijven ons verzetten tegen passiviteit en gelatenheid. Overconsumptie zullen we belemmeren en tegen bekrompenheid obstructie bedrijven, om oppervlakkigheid te derangeren en te verhinderen dat mensen onwetend blijven.
  We willen ophouden met haten, maar toch flink aanstoot geven om de vernietiging van onze aarde te bemoeilijken. We zullen het eigen belang temmen, want we hebben bezwaar tegen alles wat afgewogen wordt met economische of religieuze kortzichtigheid.
  leder moet zichzelf kunnen zijn als uniek individu maar egoïsme zullen we deleten. Wie bang is zullen we lastig vallen, blijven storen, en vervelen met roepen om vrijheid. Want we weigeren ons te conformeren aan een wereld die alleen maar kan eindigen in een nachtmerrie. En dat in een tijd waarin we de droom kunnen realiseren van de beste dromen die er zijn. Want wij zijn geboren om te verbazen.

  LINK

  MEER UITGAVES

  Adam & Eva

  Cafe B

  De Herkuls

  De Muze

  © 2023
  Disclaimer: Indien er media-materiaal op deze website staat waar u de rechten op bezit en hier onterecht geplaatst is, laat het ons dan a.u.b. weten.
  privacy policy

  Wij gebruiken cookies om uw surfervaring op deze site te verbeteren. Als u voortgaat met het surfen op deze site, gaat u akkoord met onze cookies policy.